2009-11-11

Smart...

Igår em va jag, Elin, Alexander och Lars på HC för att få vaccinsprutan. Alla utom Elin tog för hon är så rädd för sprutor. Hon ska dit idag för ett nytt försök. Men iaf, när vi va på väg ut därifrån så möter Alexander en kompis. Alexander frågar om han hade tagit sprutan vilket han inte gjort och Alex är nyfiken och frågar varför, -Vill inte... sa killen lite tyst. Och hans mamma fyller i snabbt -Nä huvva han får inte för mej heller!!
Och Elin va ju snabb att ta in det där mamma sa och det blev ju inte bättre. Varför får han inte ta? Är det för att det gör för ont? är det för att det är farligt? är det för att det är så lång spruta? osv osv.....
Jag pratade med Alexander i morse och frågade hur det kändes idag och han hade bara lite ont i armen. -Det känns skönt att ha fått vaccinet nu mamma! sa han och det kändes bra för mej att höra. :)

1 kommentar:

  1. Kristina på Miniboden11 november 2009 kl. 22:13

    MEN!!!! Är det inte fantastiskt!?! Stötte på samma sak. Ngn blånit som talade om för min dotter att hon skulle minsann INTE vaccinera sej då det var såååå farligt. Detta såklart EFTER att min dotter fått sin spruta..Lämpligt?? Det var ju inte ett lätt val ang vaccinet så när man äntligen tagit beslutet (med läkarkontakt, då dotra är i riskgrupp) vill man inte höra sånt. Alla väljer ju såklart själva. MEN för oss fanns ju egentligen inget val, då hon troligtvis inte klarar av influensan. Självklart fick hela familjen ta sprutan. Nu är det gjort o än så länge lever vi. ( tog sprutan tisdag v 43)
    Bara så att du vet: Du har gjort det rätta för din familj! Alla beöver säkert inte vaccinera sej men om du kände att NI skulle, är det såklart det rätta beslutet. Jaha nu blev det ett lite långt "klapp på axeln" inlägg.. sorry;)

    SvaraRadera