2009-03-16

Skoter, Sol & Jacuzzi

Ja då va den roliga helgen över. 20 mil på skotern blev det. Vi startade i Hede på lördag morron och åkte mot Vargen via Orren, Särvfjället, Trumvallen, Oxsjön m.fl. Vi stannade och fikade och solade näsan. Vi var framme på Vargen vid 15.30, då blev det after skoter och lite vila. Mamma kom och bjöd mej o Anna på en Irish Coffee =) Malla sa åt oss att vara utanför Wärdshuset 16.45 med badkläderna i väskan, vi skulle åka buss nånstans. Jag, Anna, Annika o Anna drog dit och det stod en liten taxibuss där och Catrin satt redan i bussen så vi hoppade in, den får väl åka 2 vändor då (vi va 15 st). Väl inne i bussen och på väg så frågade taxitanten var vi skulle! -Vi vet inte! det är en överraskning, sa vi. Jaha sa sura tanten och åkte på Skalet. När vi va där sa hon -Ni ska väl på After Ski då? -Näää, vi ska bada!! Då svor sura tanten lite mer. Vi ringde Malla som idiotförklarade oss fort: Har ni åkt iväg i en taxi utan att veta var ni ska!?!? Efter många om och men så kom vi fram till världens underbaraste Relaxplace uppe på Vargens stugområde. Sura tanten nollställde mätaren och sa med vass röst -UT! Vi hade alltså tagit fel taxi och dom som vi snodde den av va ju inte vidare glada på oss =/
Vi badade jacuzzi och bastade och myste på till efter 19, då fick vi skjuts tillbaka (men absolut inte av sura tanten). Kl 19.30 serverades det middag och dryck. Vi skrattade och mumsade och mådde! Kan säga att det blev en tidig kväll för alla.
På söndag morron efter frukosten drog vi alla ner till Vemdalen för att tanka, sen va det bara att tacka och säga hej då för vi Svegare (Anna, Annica, Anna och Annika) skulle ju åka skoter hem till Sveg. Vi åkte upp på fjället igen och tog oss till Holmvallen där vi åt världens godaste kolbulle och solade lite. Mycket folk va det där och mycket trevligt. Sen fortsatte vi till Björnåsdammen där vi drack kaffe och solade lite till. Dit kom även familjen Bohlin =) trevligt trevligt. Sen va det raka spåret hem och jag kan säga att det blev en tidig kväll igen.
Tack alla tjejer för en underbar helg!!
Förresten, vilket underbart landskap vi bor i! Här kommer några bilder:


Nu är vi på väg....





Härlig utsikt...

Fikapaus och solpaus....







Predikstolen & Helags....





Framme på Vargen...











Härligt bubbelbad....





Rosita & Luttan i Relaxen...




Anna väntar på kolbulle....

Anna & Annika solar på Holmvallen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar